Lekker eten in Den Haag – Club Vers

Den Haag is weer een healthy hotspot rijker, Club Vers vlakbij Hollands Spoor. Ze zijn al een tijdje open, maar ik was er nog niet geweest, dus heb ik er vanmorgen ontbeten. Dat doe ik eigenlijk zelden, buiten de deur ontbijten, maar ik vond het wel relaxed eigenlijk, rustig ergens zitten met m’n ontbijtje en een kopje thee.

FullSizeRender_2

Ontbijten kan al vroeg bij Club Vers, doordeweeks gaan ze om 7:30 open en in het weekend om 9:00 uur. En er staan heerlijke dingen op de kaart! Veel daarvan is vegan, en bijna alles vegetarisch. Volgens de website is hun motto verser, gezonder én lekkerder, zodat gasten kunnen genieten zonder schuldgevoel.

FullSizeRender_6

Ik heb vanmorgen gekozen voor de mooie roze smoothie bowl van banaan, framboos, bosbes en amandelmelk, met granola en kokos. Erg lekker! Op de ontbijtkaart staan verder bijvoorbeeld een chocolade-chiapudding en een verse fruitsalade.

FullSizeRender_5

En het is dat die smoothie bowl er zo mooi uit zag, anders had ik denk gekozen voor een yoghurt met toppings, want ze hebben bij Club Vers ook mijn favoriete plantaardige yoghurt, kokosyoghurt! Ik moet zeggen dat ik die best heb gemist de afgelopen maand tijdens het plasticdieet (kokosyoghurt zonder plastic verpakking heb ik helaas niet gevonden).

FullSizeRender-4 kopie

Niet alleen voor het ontbijt en de kokosyoghurt wil ik nog een keer terug naar Club Vers. Er staat nog veel meer lekkers op de uitgebreide kaart. Desemtoast met avocado, limoen en bieslook klinkt namelijk ook erg goed en de huisgemaakte vegan taartjes in de vitrine riepen ook naar me. Maar ja, ik had al een enorme smoothie bowl op en het was nog vroeg.

FullSizeRender_1

Ik zie mezelf in ieder geval nog wel vaker bij Club Vers zitten. Het is een mooie ruime zaak, waar je rustig kunt zitten met een boekje op een luie stoel of met een laptop aan een tafel. Of gewoon genieten van het lekkere gezonde eten, want dat hebben ze er zeker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s