Leuke dingen in Den Haag – Exclusieve relaunch Charly’s All is Fair in FOAM

Als je mijn blog al vanaf het begin volgt, weet je al dat ik fan ben van de vegan kaasjes van Charly’s All is Fair. Ik vond het dus ook superleuk toen Charlotte mij uitnodigde om afgelopen zaterdag aanwezig te zijn bij de exlusieve relaunch van haar merk, waar de nieuwe huisstijl werd gepresenteerd en we ook nog eens mochten voorproeven van twee ontzettend lekkere nieuwe smaken kaasjes (of eigenlijk mag ik ze niet meer zo noemen, daarover straks meer) die over een paar maanden in de winkels liggen.

De relaunch vond plaats in FOAM, wat al een feestje is op zich. Over deze geweldige vegan lunchroom heb ik al eerder een blog geschreven en ik vond het leuk om er weer eens te zijn, samen met allemaal andere enthousiaste bloggers, waarvan ik een aantal nog niet eerder in real life had ontmoet. We kregen eerst een kaasplankje van de oude bekende Charly’s, want zo gaan de kaasjes op basis van noten en pitten voortaan door het leven: Boerse’zin, Geheitkaas, Cheddâh en Rockvoort. De pittige Cheddâh was meteen mijn favoriet toen ik twee jaar geleden voor het eerst de Charly’s proefde, en ook de Rockvoort die later is geïntroduceerd vind ik echt heerlijk. Maar toen kwam Charlotte langs om de twee nieuwe smaken te laten proeven, de Gornonzola en de Cam&Berthe, en die overtroffen absoluut alles! Dat is echt kaas, ehm pardon Charly, zoals Charly bedoeld is! Heerlijk romig en pittig van smaak.

FullSizeRender_4

Helaas moet ik nog even wachten tot deze twee fantastische nieuwe smaken te koop zijn, maar de overige Charly’s zijn vanaf deze week op een aantal plekken in Den Haag en ook daarbuiten te koop in hun mooie nieuwe verpakkingen (zie de site van Charly’s All is Fair voor verkooppunten). Wil je iets bijzonders proeven, probeer ze dan zeker een keertje uit. De Charly’s zijn niet alleen volledig plantaardig, maar ook biologisch (sinds kort ook officieel Skal-gecertificeerd), palmolievrij en met de hand, en heel veel liefde, gemaakt door Charlotte zelf. Allemaal redenen waarom dit zo’n geweldig product is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s