Leuke dingen – Terug van vakantie!

Daar ben ik weer, na m’n langste blogpauze tot nu toe! Vijf weken geleden plaatste ik m’n vorige blog, waarin ik terugblikte op 2017, en daarna ging ik op vakantie. Gek altijd, hoe snel zo’n vakantie omvliegt. Ik had nog wel veel langer weg willen blijven, maar ik vind het ook wel fijn om weer thuis te zijn. Ik heb in de V.S. genoeg inspiratie opgedaan en allemaal ideeën voor nieuwe blogs. Kom dus maar op met een nieuw jaar bloggen!

Aan het eind van het jaar heb ik bekeken wat m’n populairste foto’s op Instagram waren, en het zegt denk ik genoeg dat het bij zeven van deze negen foto’s om foto’s van eten ging. Daar blijf ik dus zeker over schrijven! Het is even geleden dat ik een nieuw recept heb gemaakt, door tijdgebrek heb ik vooral oude gastrecepten en verzamelposts van eerdere recepten geplaatst, maar in 2018 wil ik ook weer tijd gaan maken voor het uittesten en uitschrijven van nieuwe recepten.

IMG_2083.JPG

De andere twee foto’s hebben toevallig (of misschien ook wel juist niet toevallig) precies te maken met de twee andere onderwerpen waar ik meer over wil gaan schrijven dit jaar: de voorbereidingen van onze groene bruiloft en minimalisme. Over dat laatste komt vrijdag meteen al een nieuwe blog. Na de Minimalism Game die ik afgelopen april heb gedaan, ben ik namelijk langzaam blijven minimaliseren hier in huis, en daar heb ik eigenlijk weinig meer over geschreven.

Verder wil ik natuurlijk ook dit jaar weer mee gaan doen aan Groene Challenges (voor februari zoek ik nog een leuke uitdaging, dus tips zijn welkom), hebben jullie een update van me tegoed over hoe het vegan eten van de afgelopen drie maanden me bevallen is en zal ik zeker ook nog meer schrijven over no poo. Zijn er andere onderwerpen waar jullie graag nog meer over zouden willen lezen? Laat het me gerust weten!

5 gedachtes over “Leuke dingen – Terug van vakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s