Leuke dingen – Eerste blog van het jaar

Zoals jullie hebben gemerkt is het een paar weken stil geweest hier. Eerst had ik mezelf vrij gegeven rond de feestdagen, ik vond dat dat wel mocht na hoeveel ik had gewerkt het eind van het jaar, en daarna had ik wat opstartproblemen. Ik had het meteen weer druk met freelance werk, had (net als zo ongeveer iedereen) een hardnekkig verkoudheidsvirus te pakken dus had weinig energie over naast het werken, en om heel eerlijk te zijn had ik voor het eerst ook even heel weinig inspiratie voor m’n blog. 

Vorige week mocht ik dus van mezelf nog een extra weekje overslaan, in de hoop dat ik vandaag zou bruisen van de inspiratie en nieuwe ideeën. Helaas is dat nog niet helemaal het geval, maar ik ben in ieder geval weer begonnen met schrijven. Anders zou ik er zo lang uit zijn dat het nog lastiger zou worden om weer te beginnen!

FullSizeRender_1

Zoals ik in m’n laatste blog aan het eind van het jaar al schreef, gaat 2019 een bijzonder jaar voor me worden. Trouwen en vijf maanden op reis is niet niks. Daarnaast ben ik aan het trainen voor een halve marathon in maart en hebben we bedacht dat we de Nijmeegse Vierdaagse willen lopen, en ook daar moet natuurlijk voor getraind worden. En ik heb het best druk met freelance werk (waar ik absoluut niet over klaag hoor, dat werk zorgt ervoor dat we genoeg kunnen sparen om de bruiloft en de reis zo in te richten als we willen). Maar er is door dit alles denk ik even wat weinig ruimte in m’n hoofd over om ook nog over blogs na te denken. 

Ik heb daarom bedacht dat ik jullie hulp ga inroepen. Jullie hebben vast leuke ideeën! Zijn er onderwerpen waarvan je denkt dat ik er best eens aandacht aan zou kunnen besteden, of zijn er dingen waar ik eerder over heb geschreven waar je graag meer over zou willen lezen? Weet je een leuke uitdaging die ik als Groene Challenge zou kunnen doen? Laat maar weten! Dan ga ik er vanaf volgende week graag mee aan de slag. 

Een gedachte over “Leuke dingen – Eerste blog van het jaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s